MOBILE VINYL SOUNDS  

TOFFE PEREN

⋆⋆⋆★⋆★⋆★⋆★⋆★⋆★⋆⋆⋆

EVENEMENT/ FEESTJE/CATERING NODIG?

Voor het allerlekkerste food (Ooooo die fantastische Indiase curry’s!) werkt Schurkenbiefstuk samen met De Bistrobus en is een interessante en voordelige combi deal mogelijk.

Marion en Jasper, hebben eigenhandig een Citroen HY camper omgebouwd tot foodtruck genaamd De Bistrobus. In deze foodtruck bereiden zij de lekkerste gerechten met goede en voedzame ingrediënten. De keuken is zo ingericht dat ze bijna elk gerecht op iedere denkbare locatie kunnen bereiden en serveren. Ze gebruiken alleen scharrel- of biologisch vlees. Ook voor een lekker kopje fairtrade koffie kunt u bij hen terecht.                                                      

De Bistrobus is in te huren voor bedrijfsfeesten, bruiloften en allerlei andere leuke cateringklusjes.

Tip! We kunnen de muziek en het eten van de foodtruck naadloos op elkaar aan passen (b.v. Bollywood-muziek en Indiaas eten)

DE PRAATJESMAKER

Voor gesprekken op hoog niveau, om JA te zeggen tegen de liefde van je leven of om meer praatjes uit te lokken tijdens je event boek je de Praatjesmaker. Een installatie gemaakt door kunstenaar Oscar Prinsen om mensen met elkaar in contact te brengen. Praatjes gegarandeerd, mooie plaatjes ook trouwens.* * * Music & images coming soon * * *sharing = caring